Hvem er jeg

Jeg er uddannet socialrådgiver fra Den Sociale Højskole på Syddansk Universitet og med 1 års efteruddannelse primært inden for forskellige terapeutiske behandlingsmetoder. Samlet 24 års ansættelse inden for det offentlige dels som behandler og dels som leder.

  • 24 års erfaring i behandling af unge og deres familier
  • Heraf 17 år erfaring for arbejde med misbrugere

De seneste 23 år har jeg haft A + t Consult, hvor Skandinaviens største udbyder af Outplacement i alle årene har været min største kunde, hvilket indebær at jeg har et meget bredt branchekendskab med rådgivning af kandidater med meget forskellig uddannelsesmæssig baggrund og på alle niveauer i en organisation.

Derudover har jeg stor erfaring med at coache inden for job og karriere samt alle slags forandringer i menneskers liv.