Ansøgning, CV og kompetenceprofil

For at komme til en samtale er det vigtigt at skrive en målrettet og motiveret ansøgning. (Mange udbydere på nettet tilbyder at skrive denne ansøgning for dig, men hos A + t Consult tilbyder vi ikke den service, da vi har erfaring med at trænede erfarne ledere og rekrutteringsfolk let kan kende en ”professionelt” skrevet ansøgning.)

Vores tilbud til dig er at hjælpe dig med at nå frem til den eftertragtede samtale på baggrund af din egen ansøgning, ved hjælp af feedback og brug af al vores viden og erfaring. Vi tilbyder også at tilpasse dit CV, så det også bliver målrettet til det job du søge, samtidig med at det passer sammen med din ansøgning. Et CV er ikke ”bare” en oplistning af dine arbejdspladser som man brugte tidligere.

I dag er et CV målrettet dokumentation for hvad du kan og på hvilket niveau, hvad du har opnået af resultater, faglige og personlige kompetencer og hvor du har arbejdet. Dit CV skal og være målrettet job og virksomhed, hvorfor valg af type af CV som dit præsentationsmateriale er meget vigtigt.

I jobsøgningsprocessen er et vigtigt hjælpeværktøj en kompetenceprofil som giver dig et rigtig godt samlet overblik over dine faglige og personlige kompetencer.

Priser

Hjælp til ansøgning

Kr. 1.400,00

Hjælp til CV

Kr. 1.500,00

Samlet pakke

Kr. 2.000,00

Kompetenceprofil

Kr. 1.000,00

Alle priser er excl. moms

Ansøgning, CV og kompetenceprofil